Prodaja Poljoprivredno zemljište, Oragadam, Uttaranchal, India, LAVENDERS NEST,Near Oragadam,Kunnavakkam village,kanchipuram Dist

Prodaja - Cod. 15249

  • Tipologija: Poljoprivredno zemljište
  • Područje: 222.97 m²
  • N° soba: vecant land
  • Kat: vecant land

To je Jegadhesh iz Crystal domova, Chennai. Kao što je po telefonskih razgovora, Ovdje sam prilogu našeg projekta detalje.
Crystal Home 's projektima su na strateškim mjestima kratke vožnje od srca grada i okružen eminentnih susjedi od akademske institucije, na marke trgovinama, na hi-ranking poduzeća, na važne zdravstvene ustanove, na druge i poznata stambene četvrti. »O Lavenders 'NestThe projekte stranice su lako dostupni kroz multilane mreže cesta, ali i javni prijevoz pogodnosti kao što su lokalni vlakovi (uskoro) i autobuse. Lavenders 'gnijezdo Oragadam okružen masivnim stambene mega projekti, koji se nalazi na visokoj visoravni na udaljenosti od 45 km od Chennai južnom kraju sa stanjem mreže umjetnosti prometnici koja je povezana iz različitih dijelova grada spojeva točku i autoceste usred nekoliko Industrijski Hub: Mamut ulaganje od više od 20.000 crores tvrtki kao što su Renault Nissan, Dailmer, Apollo Tyres, Međunarodni automobilski Research Station, Nokia, Saint Gobain, TV Delphi, Hyundai, Komatsu. Nekoliko Fakulteti kao što Danski Ahmed inženjerstvo College, Apollo inženjerstvo College, itd.. Osim toga predložena Green Field Airport i prijedlog državnog Međugradski vlak terminal u Tambaram RS. Lavenders 'gnijezdo proširila diljem 10,5 hektara s sljedeće pogodnosti povoljan naše stranice: -. Lavenders Gnijezdo 1. Naš site Nasuprot, Prijedlog MGM Tema Park2. 6kms na našim stranicama, Prijedlog JPR Medicinske College3. Spremni za neposredne Occupation4. Zatvaranje pozornici u oragadam Bridge5. Vanjska obilaznice (most rad se događa) 6. Nakon završetka Vandalur brigdge, ravna cesta od PDV na Oragadam7. 3 faze u Lavenders gnijezda, u fazi II, Mi ćemo provesti pojedine Vilas8. Usmjernika zajednice i jasnog nositelja. Naša postignuća u Lavenders Nest45days leđa Mi smo pokrenuli u Lavenders gnijezda, Sofar smo subjekt rezervacije 55 od 150 parcela. 15 parcela je već registrirana. Sve parcele su idući u izravnom registracije ne loan.Note: Na temelju kupca profila, Mi poduzimanje kredita procesa.

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posjeti podijeljeni prema državama posjetitelja

Promjena intervala podataka

Upit u vezi ove nekretnine


REALIGRO FREE ADVERT
Želim primati obavijesti o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB